ALLIBERA'T: GRUP LGTBIQ+

GRUP D'ENCONTRE a l'escola gestalt de catalunya girona

GRUP LGTBIQ+

Un espai íntim i segur, on persones LGTBIQ+ puguem explorar la nostra pròpia identitat, sexual i/o de gènere, recolzant-nos els uns als altres.

A través d’espais de debat i de la Teràpia Gestalt, compartirem les nostres experiències de vida i explorarem, mitjançant dinàmiques vivencials, com vivim la nostra realitat a fi de poder conèixer i satisfer les nostres necessitats.

“He hagut de lluitar per ser jo mateixa i per ser respectada. Com es pot jutjar a una persona que ha nascut així? No vaig estudiar per ser una lesbiana. Ningú t’ensenya això, jo vaig néixer d’aquesta manera i ho soc des del moment en què vaig obrir els ulls”.

(Chavela Vargas – Cantan)

A qui va dirigit?

A tota persona LGTBIQ que vulgui compartir experiències de vida i un nou camí de creixement personal plural i integratiu.

escola gestalt de catalunya girona

Objectius

Donar suport i prendre consciència del nostre procés de vida. Actualitzar experiències per treballar assumptes personals (la sexualitat, la parella, les relacions, l'autoconeixement...).

Adquirir eines per afrontar la problemàtica social com l’homofòbia i transfòbia i, al mateix temps, observar com ho hem interioritzat i com es tradueix en el nostre dia a dia.

El grup pretén acompanyar des de les realitats personals de cada membre i potenciar aquelles capacitats que com adults/es podem utilitzar en el nostre dia a dia.

Més informació

Horari

Dues hores cada quinze dies al mes.

Inversió

Una sessió al mes 25€

Dues sessions 40€

escola de gestalt catalunya girona

Altres activitats

Tallers
Tallers

DANCEmandala

VEURE
Tallers
Tallers

Cursos d'estiu

VEURE