Cursos d'estiu a Girona

CURS D’ESTIU GESTALT

"AQUÍ I ARA"

Des de l’Escola Gestalt Catalunya Girona, us oferim un curs d’estiu de durada de tres dies on es podrà experimentar el concepte d’aquí i ara gestàltic. Per mitjà de dinàmiques vivencials, es posarà consciència a com visc el meu present, des d’on, com ho faig; què m’explico, etc.

La filosofia de la Gestalt es caracteritza per la mirada holística que té cap a l’ésser humà. En aquest curs podràs conèixer quines són les seves bases i com experimentar-les per mitjà de diferents dinàmiques.

Horari

4, 5 i 6 de juliol de 10.00 a 14.00 h 

Inversió

Un curs d'estiu: 80 €
Dos cursos d'estiu: 140 €

Impartit per: 

CURS D’ESTIU SISTÈMICA

"ORDRES DE L'AJUDA"

L’amor és part de l’ordre. L’ordre precedeix l’amor, i l’amor únicament pot desenvolupar-se en el marc de l’ordre. B. Hellinguer

L’Escola Gestalt Catalunya Girona ofereix un curs d’estiu, de durada de tres dies, per poder tenir contacte amb les eines sistèmiques. I així poder obtenir recursos sistèmics i aportar solucions a dinàmiques de relacions familiars, parella, laborals, etc.

Una de les màximes aportacions de Bert Hellinger, creador de les constel·lacions familiars, a la teràpia sistèmica són Els Ordres de l’ Ajuda. Els Ordres de l’ajuda són cinc pautes relacionals que ens ajuden a ubicar-nos com a ajudadors per tal d’oferir una ajuda més eficaç i humana.

En aquest curs aprofundirem d’una manera vivencial i teòrica com la relació d’ajuda pot tenir lloc i prosperar dins d’un context més gran.

A qui va dirigit?

A tota persona interessada en el tema i a professionals de l’ajuda (educadors socials, psicòlegs, terapeutes… ) que vulguin aprofundir en el tema per millorar les seves relacions professionals. No és necessari tenir experiència ni formació en eines sistèmiques i/o constel·lacions.

Objectius

Conèixer en l'àmbit teòric i vivencial els Ordres de l’Ajuda.

Experimentar com ens situem en l'àmbit professional amb els nostres clients/usuaris i que diu això de nosaltres.

Agafar eines per acompanyar processos d’ajuda.

pedres
Metodologia

El curs és teòric/vivencial.

Dates i Horari

4, 5 i 6 de juliol de 16.00 h a 20.00 h.

Inversió

Un curs d'estiu: 80 €
Dos cursos d'estiu: 140 €

Impartit per: 

escola de gestalt catalunya girona

Altres activitats

Tallers
Tallers

DANCEmandala


VEURE
Tallers
Tallers

Allibera't: Grup LGTBIQ+

VEURE