MEDITACIÓ EN MOVIMENT - DANCEmandala

MEDITACIÓ EN MOVIMENT - DANCEmandala

Què és?

DANCEmandala és una meditació en moviment que ofereix un espai lliure de judicis perquè puguis explorar el teu ritme intern. Es tracta d’un viatge interior on a través de la música i la meditació podràs ser tu mateix/a, aprenent a escoltar-te i a seguir el teu moviment des de l’aquí i l’ara. Una oportunitat per ajudar-nos a ser més conscients de la nostra expressió natural i autèntica, tornant a connectar amb la nostra naturalesa i la comunitat.

No és necessària cap experiència de ball o meditació prèvia. Es tracta de deixar anar i explorar allò que està present dins teu, sense necessitat de canviar-ho.

escola gestalt de catalunya girona

Com és una sessió?

Cada sessió és diferent i única i comença per familiaritzar-te amb l’espai, prenent consciència de l’aquí i l’ara. Durant la sessió es van combinant diferents ritmes i músiques i s’acaba amb un moment de quietud i descans. És una pràctica individual. S’aconsella assistir-hi amb roba còmoda per moure’s i ballar. No són necessàries sabates. La sessió serà en català o castellà en funció dels i les participants.

Més informació

Horari

Sessions quinzenals:

DIMARTS DE 10 A 11.30 H

DIMARTS DE 19.30 A 21.00 H

Inversió

Inversió: a concretar

escola de gestalt catalunya girona

Altres activitats

Tallers
Tallers

Cursos d'estiu

VEURE
Tallers
Tallers

Allibera't: Grup LGTBIQ+

VEURE