tallers gratuïts setembre i octubre 2021

Portes Obertes Escola Gestalt Catalunya Girona

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Què és la Gestalt?

La Gestalt creu en l’autoregulació organísmica del cos i confia que tot el que desenvolupa la persona és per facilitar la seva supervivència i benestar. És un tipus de teràpia que permet un desenvolupament personal tal que, encara que la vida consti de diferents parts, la forma de viure es converteix en un tot molt més harmònic, responsable i tolerant. Si vols saber més sobre què és la Gestalt i la formació que oferim a l’Escola reserva la teva plaça en aquesta xerrada-taller!

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Què necessito fer per a mi?

Sovint sabem el que necessiten els altres. Des de la posició d’observador/a, és més fàcil poder veure què necessita allò observat. En canvi, quan es tracta d’un mateix, ens sentim més perduts a l’hora de veure amb claredat. Et convidem a reflexionar aquests aspectes a fi que puguis donar-te una mica més del que et dones partint de l’observació interna.

 

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Eines sistèmiques

Curs per donar llum a les diferents dinàmiques relacionals i la comunicació que manté un sistema. Entenem com a sistema qualsevol grup de persones que interacciona entre ells (família, amics, d’empresa, etc). En aquesta xerrada-taller us explicarem les eines existents per treballar les relacions des d’una mirada sistèmica.

Eines Sistemiques
ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Què saps tu de tu?

Al llarg de la infància anem construint la nostra identitat  i també la percepció que tenim de nosaltres mateixos. A través de les interaccions que establim amb els altres desenvolupem l’autoconcepte. Aquest ens ajuda a definir-nos dins la societat i alhora  ens limita ser espontanis. En aquest taller gratuït treballarem la relació amb un mateix i amb els altres amb la finalitat de poder-nos relacionar d’una manera més sana i autèntica.

 

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Què passa amb tot allò que no dic?

En les nostres relacions familiars, amics, parella… a vegades, pel motiu que sigui, no ens atrevim a expressar allò que ens passa. Els nostres límits poden tremolar segons qui tinguem davant.

La retroflexió és tot allò que no m’atreveixo a dir o fer als altres i torna a mi. Es tracta d’un mecanisme que les persones podem utilitzar de manera inconscient quan sentim que no ens podem expressar honestament amb qui ens relacionem. I tot el que no expresso es queda dins nostre, sense poder ser comunicat. En aquesta xerrada parlarem de com posar-hi consciència. 

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Viatge a la Gestalt

El grup terapèutic és un micro cosmos social on mostrar qui ets, autoobservar-te, compartir reaccions, comprendre la reacció pròpia i la dels altres, donar i rebre observacions… amb l’objectiu de comprendre com influeix la relació en la pròpia sensació de vàlua, amb la construcció de la pròpia imatge. En aquest taller gratuït et presentarem el grup de treball quinzenal on treballem a partir d’exercicis dinàmics i vivencials.

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Meditació en moviment

DANCEmandala és una meditació en moviment que ofereix un espai lliure de judicis perquè puguis explorar el teu ritme intern. Es tracta d’un viatge interior on a través de la música i la meditació podràs ser tu mateix/a, aprenent a escoltar-te i a seguir el teu moviment des de l’aquí i l’ara. Descobreix-lo a la sessió gratuïta de portes obertes de l’Escola. 

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Reiki Usui

El Reiki és una teràpia holística que tracta a l’ésser humà com un tot: cos físic, mental, emocional i espiritual. És un sistema de sanació i reequilibri bioenergètic a través de la imposició de mans que utilitza una tècnica de canalització i transmissió de l’energia Universal d’amor incondicional. Vine a descobrir-lo al taller de portes obertes. 

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Shiatsu Gestàltic

Sabies que el Shiatsu Gestàltic fusiona el Shiatsu, la medicina tradicional xinesa i la teràpia Gestalt? En aquesta xerrada- taller t’expliquem de forma pràctica en què consisteix aquesta teràpia. 

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Estimat menjar: t’estimo i t’odio

Us proposem una xerrada/taller on donarem espai a tot allò que projectem de manera inconscient en el menjar. Observarem aquesta relació contacte-retirada amb els aliments; una relació necessària, vital i alhora rutinària. 

ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Tallers mensuals de constel·lacions

Les constel·lacions familiars són una eina que permeten treballar patrons i estructures familiars que estan actuant en nosaltres de manera inconscient. Bert Hellinguer, creador de les constel·lacions familiars, deia que perquè l’amor flueixi cal restablir l’ordre. En aquesta xerrada-taller us explicarem com restablir l’ordre d’un sistema familiar.

Taller constel·lacions familiars
ESCOLA GESTALT DE CATALUNYA GIRONA

Allibera't: Grup d'encontre LGTBI+

Grup d’encontre quinzenal de persones amb relacions sexoafectives no normatives. Obrirem un espai íntim i segur on poder compartir inquietuds personals i socials que ens afecten en el nostre dia a dia per tal de poder viure amb més llibertat i tranquil·litat.